10 maanden geleden

Nieuwe mensen ontmoeten in Nijmegen als student

Nieuwe mensen ontmoeten in Nijmegen als student

Wanneer je gaat beginnen met studeren in een vreemde stad krijg je met veel dingen te maken. Het is een begin van een nieuw deel in je leven en waar je onder andere mee te maken gaat krijgen is het zoeken van nieuwe vrienden. Dit kan best lastig zijn, zeker wanneer je niet zomaar op iemand durft af te stappen. Een voordeel is dat veel nieuwe studenten dit probleem delen waardoor vriendschappen sneller ontstaan. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van hulpmiddelen om sneller nieuwe mensen te leren kennen. Een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten als student in Nijmegen is met behulp van het platform Meet Other Students.

Nieuwe mensen ontmoeten met Meet Other Students

Met het platform Meet Other Students kun je heel eenvoudig nieuwe mensen ontmoeten als student. Het is een gebruiksvriendelijke website waarmee je andere studenten kunt ontmoeten en de leukste activiteiten kunt gaan beleven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door studenten die in Nijmegen wonen maar ook door het platform zelf. Je kunt zelf bepalen aan welke activiteit je wilt deelnemen. Er is voor ieder wat wils. Kies voor iets wat goed bij je past zodat je mensen leert kennen met dezelfde interesse. Dat verhoogt de kans op nieuwe vriendschappen. Je kunt bijvoorbeeld met anderen gaan dineren in een restaurant of een drankje doen in het café en een potje poolen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je jezelf eenmaal hebt gevestigd in de stad, kan ook jij zelf activiteiten gaan organiseren. De werking van Meet Other Students is zeer eenvoudig waardoor iedereen er gebruik van kan maken. Start vandaag nog met het ontmoeten van nieuwe mensen!

Wordt vandaag nog lid en ontmoet nieuwe mensen

Ga je studeren in Nijmegen wordt dan vandaag nog lid van ons platform. Zo heb je binnen de kortste keren nieuwe vrienden waarmee je dit spannende avontuur kunt aangaan. We geven je de kans om het platform de eerste twee maanden helemaal gratis uit te proberen. Wanneer je na de eerste twee maanden bent overtuigd kun je je lidmaatschap omzetten en betaal je een bescheiden maandbedrag. Dit varieert van € 2,50 tot € 2,95 per maand en is afhankelijk van welk betalingstermijn je kiest.

De activiteiten die worden georganiseerd

Er worden een heleboel verschillende activiteiten georganiseerd waardoor er altijd wel iets te vinden is wat bij jou past. Ga bijvoorbeeld gezellig een avondje bowlen of ga de strijd tijdens de pubquiz onder het genot van een glas bier of wijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een activiteit die een stuk spannender is. Ga lasergamen of geniet van de Lentse Plas terwijl je gaat suppen. Wil je meer te weten komen over de stad kun je ook verschillende monumentale gebouwen bezoeken die in Nijmegen te vinden zijn. Sportieve activiteiten zijn er ook te vinden in de vorm van golfen, waterskiën en tennissen. Is er een activiteit die jou leuk lijkt om samen met andere studenten te doen kun je ervoor kiezen om dit zelf te organiseren.

Meet Other Students