1 jaar geleden

7 redenen om lid te worden van Meet Other Students

7 redenen om lid te worden van Meet Other Students

Heb jij zin om allerlei superleuke activiteiten te doen, samen met andere studenten? Maak dan kennis met het online platform Meet Other Students! Ga mee op kroegentocht (terrassen), suppen, tennissen, hardlopen of naar het strand.

Ontdek hoe leuk het is om andere studenten te ontmoeten en word vandaag nog gratis lid van Meet Other Students! Hier vind je de leukste activiteiten, zodat je gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Wil je iets anders doen dan al op het platform op staat of op een ander moment? Organiseer dan zelf een activiteit! Het is gemakkelijk, flexibel en ideaal te combineren met een drukke studie of bijbaan.

 Welke reden is op jou van toepassing?

Hieronder vind je 7 redenen om lid te worden van Meet Other Students. Misschien herken jij je wel in een van deze situaties?1: Nieuw in de stad

Lotte is net geslaagd voor haar VWO en gaat deze zomer studeren in Nijmegen.
Ze kent nog niemand en wil graag nieuwe studenten leren kennen en iets leuks doen in de nieuwe stad.


2: Vrijheid

Rosa wil graag leuke activiteiten doen, maar wil niet vastzitten aan een studentenvereniging met verplichtingen, omdat ze een drukke opleiding heeft. Ze wil kunnen kiezen wanneer het haar goed uitkomt en wat haar echt leuk lijkt. Dat kan bij Meet Other Students.


3: Zelf organiseren

Lotte wil morgen met een groepje andere studenten naar het strand. Via Meet Other Students kan zij heel gemakkelijk deze activiteit organiseren. Ze zet de activiteit op het platform en gaat met een groepje van Meet Other Students een heerlijke middag tegemoet.


4: Specifieke interesse

Lieke is zeer goed in tactische bordspellen, maar haar vrienden en vriendinnen houden hier niet van. Ze zoekt andere studenten die het leuk vinden om de uitdaging aan te gaan.


5: Vrienden hebben weinig tijd

Maartje heeft leuke vrienden, maar die hebben maar weinig tijd om af te spreken. Terwijl zij graag sportieve activiteiten onderneemt en erop uit wil trekken samen met andere studenten. Via het platform kan Maartje gaan suppen, tennissen, hardlopen én nieuwe studenten ontmoeten.


6: Studentenvereniging

Karel studeert al 2 jaar en zit bij een studentenvereniging, maar wil graag daarnaast nieuwe studenten ontmoeten en andere activiteiten doen. Bij de activiteiten op ons platform ontmoet je nieuwe studenten.


7: Nieuwe hobby

Jan wil graag iets nieuws proberen en een nieuwe hobby ontdekken! Sinds kort heeft Jan een aantal activiteiten geprobeerd en heeft hij een nieuwe hobby ontdekt in klimmen en boulderen.


 

Zien we je snel bij een activiteit?
Team Meet Other Students
Let’s meet

 

Meet Other Students