Informatie Meet Other Students

Heb je zin om de leukste activiteiten te beleven en andere studenten te leren kennen? Dan ben je bij Meet Other Students aan het juiste adres! 


Hoe werkt het?

Meet Other Students is een ontmoetingsplatform waarop je kan deelnemen aan door andere studenten of door Meet Other Students georganiseerde activiteiten. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een avond bowlen, een borrel in het park of ga met een groepje naar een festival. Heb jij zin in een activiteit die nog niet op de website wordt aangeboden? Of heb jij een bijzondere hobby die je graag wil delen met anderen?  Organiseer dan zelf een activiteit

Meet Other Students wil studenten op een leuke, toegankelijke en ongedwongen manier bij elkaar brengen. Bij ons ben je dan ook tot niets verplicht: voel je vrij om deel te nemen activiteiten die aansluiten bij jouw behoeftes en interesses. Ontmoet via meet Other Students gemakkelijk andere studenten en doe precies wat, waar en wanneer jij dat wil.

We zijn momenteel vooral actief in Nijmegen, Den Bosch en Tilburg en zullen de komende maanden verder uitbreiden naar andere steden. Meld je aan of volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.

Bekijk al onze activiteiten


Lidmaatschap

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten, zelf activiteiten te kunnen organiseren en toegang te kunnen krijgen tot alle overige functies dien je lid te worden van Meet Other Students. Maak jij voor het eerst kennis met Meet Other Students, dan krijg je de eerste 2 maanden lidmaatschap van ons cadeau. Ben jij na deze 2 maanden blij verrast, dan kun je overgaan op een betaald lidmaatschap!

Om lid te kunnen worden van Meet Other Students moet je ingeschreven te staan bij een Nederlandse HBO- of WO-instelling of recent afgestudeerd zijn en tussen de 17 en 30 jaar oud zijn.

Prijzen per maand 

  • Maandlidmaatschap: € 2,95 
  • Kwartaallidmaatschap: € 2,75 
  • Jaarlidmaatschap: € 2,50


Probeer nu 2 maanden gratis!


Nog vragen?

Heb je nog vragen, bekijken dan ook onze "Veel gestelde vragen" pagina of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Schouderklopjes

COMING SOON! Wij vinden het erg leuk als jij bijdraagt aan een leuk en gevarieerd aanbod van activiteiten. Daarom krijg jij bij elke activiteit die je via Meet Other Students organiseert een schouderklopje van ons. De behaalde schouderklopjes vind je terug in jouw account. Binnenkort kun je deze inwisselen voor allerlei leuke voordelen en extra’s. Denk aan een gratis maand lidmaatschap, gratis toegang tot activiteiten of een van de unieke Meet Other Students-producten. Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram !

Meet Other Students