Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar antwoorden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem van vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Algemeen

Algemene vragen over ons platform

Maak jij voor het eerst kennis met Meet Other Students, dan krijg je de eerste 2 maanden lidmaatschap van ons cadeau. Na de eerste 2 maanden kun je overgaan op een betaald lidmaatschap. 


Prijzen per maand  (eerste 2 maanden gratis)

  • Maandlidmaatschap: € 2,95 euro
  • Kwartaallidmaatschap: € 2,75 euro
  • Jaarlidmaatschap: € 2,50 euro

Prijzen zijn inclusief BTW.

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, maar Meet Other Students heeft wel de intentie om een APP aan te bieden. Zodra de APP wordt gelanceerd, zullen leden hiervan op de hoogte worden gesteld. De website is overigens wel zo mobielvriendelijk mogelijk gemaakt.

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Meet Other Students je lastig valt, kun je dit melden via info@meetotherstudents.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen.

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Vul je emailadres in en volg de instructies die je van ons per mail ontvangt. 

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@meetotherstudents.nl.

Ons platform heeft als doel om jou in contact te brengen met andere leden. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vragen wij elk lid zijn/haar voor- en achternaam op te geven. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leden. Heb je het idee dat misbruik wordt gemaakt van jouw gegevens? Meld dit dan via info@meetotherstudents.nl.

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent.

Het is verboden om zonder toestemming informatie van ons platform over te nemen. Het beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd. Indien je toch iets over wil nemen, kun je hiervoor toestemming vragen via info@meetotherstudents.nl.

Wij staan altijd open voor nieuwe input en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034. Kijk voor meer informatie op onze pers-pagina, zie Media onderaan.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034.

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Meet Other Students is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. 

Wij staan altijd open voor nieuwe adverteerders en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034.

Meet Other Students gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Activiteiten

Alle informatie over activiteiten

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten, moet je lid worden van Meet Other Students. De eerste 2 maanden lidmaatschap krijg je van ons cadeau! Wanneer je eenmaal lid bent, klik je in het activiteitenoverzicht op de activiteit van jouw keuze. Vervolgens klik je op aanmelden. Je staat hiermee op de deelnemerslijst van de activiteit. 

Wanneer een activiteit wordt geannuleerd, zal deze helaas niet doorgaan. Als je al voor de activiteit hebt betaald, zal de organisator de kosten van deelname aan jou terugbetalen.

Klik hiervoor op de + knop naast het belletje of klik op ‘activiteit aanmaken’ in het activiteitenoverzicht. 

Je kunt precies die activiteit organiseren waar jij zin in hebt. Organiseer een stranddag of een borrel in het park. Bepaal zelf waar, wanneer de activiteit plaatsvindt en hoeveel studenten aan jouw activiteit kunnen deelnemen. 

Covid19

Alle informatie over COVID-19

Wij vragen alle studenten die deelnemen aan activiteiten zich te houden aan de maatregelen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten en doe eventueel uit voorzorg een zelftest op de dag van de activiteit. 

Volgers

Informatie over volgers

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die een specifiek lid organiseert, kun je dit lid ‘volgen’. Wanneer je een lid volgt, krijg je een melding zodra deze persoon een nieuwe activiteit organiseert. 

Persoonlijke profiel

Alle informatie over je persoonlijke profiel

Om een profielfoto toe te voegen of te wijzigen, ga je naar je ‘profielpagina’. Je gaat naar je profielpagina door op het rondje rechts van het belletje te klikken. Klik vervolgens op het icoontje van de camera.

Ja, in principe kunnen andere leden zien aan welke activiteiten jij deelneemt. Indien je wilt dat andere leden dit niet kunnen zien, kun je dit bij instellingen en vervolgens bij ‘privacy’ aangeven.

Berichten

Informatie over berichten

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om andere leden een bericht te sturen. Wij werken er hard aan om deze functie zo snel mogelijk beschikbaar te stellen. Wel kan een organisator van een activiteit de deelnemers een bericht sturen.

Meet Other Students