Oprichters Meet Other Students

Meet Other Students is een initiatief van Stijn Rademaker en Cédric Schretlen. Samen hebben zij één doel: studenten met elkaar in contact brengen op een leuke en ongedwongen manier! Ben jij benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder en maak kennis met de oprichters van Meet Other Students.

Stijn Rademaker

Stijn is 27 jaar oud en heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast zijn studie Bedrijfskunde heeft Stijn op semiprofessioneel niveau getennist. In deze periode ontdekte hij dat de vaak verplichte studentenactiviteiten niet te combineren waren met zijn drukke agenda. En zo ontstond de behoefte aan activiteiten waar en wanneer hij dat wenste. Stijn is sociaal, optimistisch en een echte sfeermaker! Hij wil graag studenten op een leuke en toegankelijke wijze bij elkaar brengen en wenst op die manier bij te dragen aan het welzijn van studenten. Heb jij een vraag aan Stijn? Neem dan contact met hem op via stijn@meetotherstudents.nl.

Cédric Schretlen

Cédric is 35 jaar oud en heeft Small Business en Retail Management gestudeerd aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Al op jonge leeftijd had Cédric interesse in het bouwen van websites. Zijn hobby groeide uiteindelijk uit tot een eigen internetbureau, waar Cédric al ruim 15 jaar eigenaar van is. Naast deze werkzaamheden houdt Cédric ervan om sociale activiteiten te ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Een spelletjesavond, Escape-room, avond naar de bioscoop of een middag suppen: niets is te gek! Cédric is ondernemend, creatief en loopt over van enthousiasme. Hij wil graag studenten op een ongedwongen wijze met elkaar in contact laten komen en wenst op die manier bij te dragen aan toffe studententijd! Heb jij een vraag aan Cédric? Neem dan contact met hem op via cedric@meetotherstudents.nl.


Meet Other Students